Rzemieślnicza produkcja żywności i kosmetyków w oparciu o naukę i praktykę

Zdjęcie plakatu

Zapraszamy do udziału w projekcie „Rzemieślnicza produkcja żywności i kosmetyków w oparciu o naukę i praktykę" finansowanym jest przez Ministerstwo Edukacji i Nauki w ramach programu "Społeczna odpowiedzialność nauki II". 
Projekt skierowany jest do producentów żywności i kosmetyków, którzy swoją działalność prowadzą na terenie województwa lubelskiego i ościennych.

W ramach projektu przewidziane są wykłady (częściowo w formie zdalnej) i warsztaty (tylko w formie stacjonarnej na naszym Wydziale) w trybie weekendowym.

Udział w projekcie jest bezpłatny.

Strona internetowa projektu: https://tradycja-nauka2023.up.lublin.pl/

Facebook naszego Wydziału https://www.facebook.com/WNoZiBUPwL/
Formularz rejestracji: https://forms.office.com/e/vTL6g4Xg9j

źródło: Katedra Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego i Gastronomii
Zakład Technologii Owoców, Warzyw i Grzybów  Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie

Zobacz również: